Reviews van AD Jurist MR Ruth Ravesteijn

Tineke Macaré, Adviseur re-integratie Gemeente Rotterdam.

Ik heb Ruth als docent/trainer als prettig ervaren. De colleges op gebied van wetgeving sociale zekerheid zijn zeer toegankelijk. Daarbij gebruikt Ruth ook de actualiteit en kan zij goed inspringen op wat er leeft binnen de organisatie.

mr. M.A.H. (Margaret) Alblas-den Ouden, Docent Recht en Social Skills

Ik werk samen met Ruth in het kader van de opleiding Casemanager Regie op Verzuim en heb haar leren kennen als een zeer deskundige en sympathieke docent. Haar ruime praktijkervaring is van grote meerwaarde voor onze studenten en daarnaast is Ruth een toegankelijke en betrouwbare collega. Heel fijn om mee samen te werken! 

Vivian van Bakel, Van Bakel arbeidsdiensten

Ik ken Ruth als een heel deskundige en betrouwbare partner. Ze is makkelijk bereikbaar, heeft verstand van zaken, kan haar kennis op een begrijpelijke manier overbrengen en de adviezen zijn altijd praktisch en uitvoerbaar. Samenwerking met haar levert me altijd iets op!


Charlotte van Leeuwen, directeur SV-land.

Ruth werkt regelmatig via SV Land als claim-arbeidsdeskundige bij opdrachtgevers. Ruth voert niet alleen haar detacheringswerk uit maar betekent meer voor de klant. Op gepaste wijze kan Ruth verbeteringen in aanpak en een proces bespreken. Haar jarenlange ervaring zowel publiek als privaat maken dat ze inzichten heeft waar klanten van kunnen profiteren. Dat horen we ook terug van onze klanten

Laat hier je eigen review over AD Jurist MR Ruth Ravesteijn achter 


hCaptcha