Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Ruth

Ruth Ravesteijn, in 1992 afgestudeerd als jurist in Tilburg. In 1997 gestart met de opleiding tot arbeidsdeskundige en sindsdien werkzaam geweest bij verschillende bureaus in de letselschade en AOV. Vanaf 2006 werkzaam als zelfstandige voor o.a. gespecialiseerde adviesbureaus, bij het UWV als claim AD, bij verzekeraars en bedrijven. 


Bij Heling & partners werk ik in re-integratie in letselschade.

Op het moment dat mensen te maken krijgen met blijvende beperkingen door ziekte of ongeluk verandert er veel in hun leven. Naast medische zorg is er behoefte aan uitleg en begeleiding naar passend werk. 


Als trainer verzorg ik in company trainingen over verzuim en sociale zekerheid. Bij SV-land ben ik betrokken bij de leergangen voor CROV en RccM.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren