Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Re-intergratie in letselschade

Als je als gevolg van een ongeval arbeidsongeschikt raakt, ontstaat er voor de aansprakelijke partij een verplichting om jou te re-integreren naar werk dat zo goed mogelijk bij jou past. Dit is soms een lastige weg. Ook jouw werkgever is verplicht om jou te re-integreren. Je krijgt daarom te maken met een bedrijfsarts en bij langdurige arbeidsongeschiktheid eventueel met een verzekeringsarts en/ of de arbeidsdeskundige van het UWV of met je arbeidsongeschiktheidsverzekeraar.

In overleg met de aansprakelijke verzekeraar kan er een onafhankelijk arbeidsdeskundige worden ingeschakeld. De arbeidsdeskundige onderzoekt of de re-integratie goed verloopt. Eventueel helpt hij je bij aanpassingen op het werk of het vinden van ander passend werk. Als dat nodig is onderzoekt de arbeidsdeskundige of je misschien voor omscholing in aanmerking komt. De aansprakelijke partij moet dit traject mogelijk maken en waar nodig bekostigen

Contact

 

Arbeidsdeskundig advies

Lees verder

 

Re-intergratie in letselschade

Lees verder

 

Bezwaarzaken en ondersteuning

Lees verder

 

Trainingen en Workshops

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren